Aanbod

Zensationeel Leven voorziet in groepstrainingen, individuele begeleiding en excecutive coaching.

Groepstrainingen (maatwerk)

  • 4 tot 16 personen
  • Basistraining 3 uur
  • Vervolgtrainingen 3 uur (verdieping)

De invulling van een groepstraining wordt altijd in overleg met jou bepaald. De focus kan liggen op persoonlijke kracht, teambuilding, samenwerking of een ander door jou aangedragen thema. Zensationeel Leven levert maatwerk!

De basistraining bestaat uit:

  • Theorie over ontspanning, houding, adem en balans
  • (inter)actieve oefeningen
  • Een vertaalslag van theorie en oefeningen naar het dagelijks leven

Het resultaat is: meer úit je hoofd en meer ín balans, zowel fysiek als mentaal. En daardoor meer ontspanning, meer zelfvertrouwen, meer verbinding, meer keuzevrijheid, minder conflictsituaties en als gevolg daarvan meer plezier!

In de vervolgtrainingen vindt een verdieping plaats. We bepalen dan samen waar we verder mee aan de slag gaan. Onderwerpen kunnen zijn: houding, ontspanning, energie, automatische reactiepatronen, stress, weerstand en balans.

Faalangstreductie training

Hier leren de deelnemers door middel van psycho-fysieke oefeningen hun reactiepatronen op stress sneller te herkennen en krijgen ze handvatten aangereikt om hier adequaat op te reageren.

Weerbaarheidstraining

Deze training heeft als doel het verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen.

Individuele begeleiding

Als je geïnteresseerd bent in een persoonlijk ontwikkelingstraject kunnen we een intake afspreken. In dit gesprek kan jij jouw specifieke situatie beschrijven en leg ik uit wat jij kan verwachten. We bepalen dan samen of de methode bij jou past. Belangrijk is dat we er beiden een goed gevoel bij hebben. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om jou te begeleiden. Van jou vraag ik de bereidheid om je open te stellen voor de methode en er actief mee aan de gang te gaan.

Bij een individueel traject kunnen we op 3 niveau’s zorgen dat je goed in je vel en uit je hoofd komt. Het bewuste-, onbewuste-, en energetische niveau (Bewustwording d.m.v. psycho-fysieke oefeningen, toepassing van PSYCH_K en Qigong/Qi-ssage).

Het kan zijn dat we er tijdens de intake achter komen dat er enkele belemmerende overtuigingen kunnen worden getransformeerd. In dat geval kunnen we één of meerdere PSYCH-K sessies afspreken.

Ook is het mogelijk om een Qigong-healing/Qi-ssage te ondergaan. Tijdens zo’n sessie wordt de eventuele onbalans in jouw energie weer hersteld.

Kortom, we bespreken samen jouw specifieke situatie en maken een plan van aanpak om tot ontspanning, balans en ‘uit het hoofd’ te komen.  Belangrijk is dat jij zelf leidend bent en beslist. En ik faciliteer jou om de gewenste verandering te realiseren.

Kosten
Intake                                                :      € 60
Persoonlijk ontwikkeltraject          :      € 60 p/u
PSYCH-K sessie                                :      € 50 (1 a 1 ½ uur)

Qigong- ssage sessie                      :      € 50 (3 kwartier tot een uur)
Groepstrainingen                            :     Op aanvraag
Executive coachingstraject            :     Op aanvraag