PSYCH-K

Mijn moto is “travel light,” en daar bedoel ik mee: zorg ervoor dat je lekker in je vel en je hoofd zit en laat belemmerende overtuigingen of gedachtenpatronen los.

Dat lijkt eenvoudig gezegd, en het mooie is: het is eenvoudig te realiseren!

Overtuigingen zijn in de loop van je leven door informatie en ervaringen opgebouwd en zijn verankerd in je onbewuste geest. Je reageert automatisch op omstandigheden van buitenaf. Stel dat je als kind een keer door een hond bent gebeten, is de kans groot dat je bang bent voor honden ook al kan je op bewust niveau beredeneren dat die angst in de meeste gevallen niet gegrond is.

PSYCH-K is een relatief eenvoudige, maar zeer krachtige methode waarmee je de overtuiging in je onderbewuste geest kan aanspreken en kan ombuigen naar een positieve overtuiging.

Bijvoorbeeld in een geval als hierboven “ik voel me relaxed en op mijn gemak in de aanwezigheid van honden”. Vanaf dat moment heb je een ondersteunende overtuiging. Het is als het herschrijven van je software en het mooie is, het is permanent!

En het gaat op voor overtuigingen op alle gebieden: gezondheid, voorspoed, welzijn, verdriet, verlies, zelfvertrouwen, relaties, faalangst, etc.

Door het veranderen van de belemmerende overtuigingen in ondersteunende, gaat je psychisch-, emotioneel- én fysiek welzijn met sprongen vooruit.